Radika

Tatlı Badem Yağı

125TL

Badem ağacı (Prunus dulcis) Orta Asya kökenlidir ve Rosaceae ailesinin bir üyesidir. Akdeniz ülkelerinde ve Kaliforniya'da (küresel üretimin% 80'inden fazlası) yetiştirilmektedir. Meyvesi genellikle tek bir tohum olan badem içerir ve bu tohumdan yaklaşık% 50 oranında yağ çıkarılır. Tarihsel olarak badem yağı, sedef hastalığı ve egzama gibi kuru cilt durumlarını tedavi etmek için geleneksel Çin, Ayurveda ve Yunan tıp öğretilerinde karşımıza çıkmaktadır.

 

Tatlı badem yağı, yumuşatıcı özelliklere sahip yüksek miktarda oleik asit içerir. Cildi yumuşak, esnek ve daha parlak hale getirir. Yenileyici, yeniden yapılandırıcı ve nemlendirici özellikleri vardır, kuru ve hassas ciltler için tavsiye edilir; pürüzlü ve tahriş olmuş ciltleri rahatlatır. Tatlı badem yağı cilt bakımı, masaj yağları, makyaj temizleyicileri, nemlendirici balsamlar ve saç bakımı gibi kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır.

 

 

Çocuklardan uzakta, serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak saklayınız. Hamile ve çocukların kullanmadan önce bir uzmana danışmaları tavsiye edilir. Aşırı duyarlı ve içerikte yer alan bileşenlere alerjisi olan kişilerin kullanmadan önce mutlaka cilt testi yapmaları önerilir. Haricen kullanılır. Ağza alınmaz. Günlük kullanıma uygundur.

%100 saf tatlı badem yağı

100 ml

İlginizi Çekebilir

Son Görüntülenenler